Ez a lány megtanult-e már mexikóul? :D
#12/13: Egyrészt azt a kérdést nem én írtam ki, másrészt csak azért emeltem ki ezt, mert a GYK felhasználóinak többsége még nem látta a ''mexikóul tanulni akaró lány'' kérdését. Attól függetlenül, hogy most kiemeltem, nem vagyok már rákkattanva erre a témára, és nincsenek ,,sorozatban jó estéim'', de az első alkalommal jól megnevettetett.
Ui: A szóismétlésekért bocsánat, most nem jutnak eszembe szinonimák.
14
És ehhez neked mi közöd van?
#16/17: Azért az, hogy állandóan a középpont akarok lenni az túlzás, de mindegy, nem akarok vitatkozni...
Ha viszont ennyire zavar mindenkit ennek a kérdésnek a kiemelése, akkor egyezzünk meg a következőben: a kérdést legközelebb 2016.08.20-án fogom kiemelni, ugyanis akkor lesz 4 éves a ''mexikóul tanulni akaró lány'' kérdése. Belegyeztek-e ebbe?
18
Nehogy már te mondd meg neki, hogy kiemelje-e vagy se a kérdést! Mi vagy te itt, valami H.M.CS.?
Kérdező, nyugodtan emeld ki bármikor, ha akarod, ez egy szabad ország (még)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!