Könyvesbolt jelentős idegen nyelvű részleggel?
Figyelt kérdés
Olyan, hogy tényleg lehessen válogatni, ne nyelvkönyvekből, hanem regényekből idegen nyelven.
Akár online könyvesbolt is megtenné, de nem találtam magyar felületet.
Angol és francia érdekelne.
U.i.: direkt magyar vonatkozású boltot/webáruházt keresek, úgyhogy amazont és társait ne írjátok.
Köszi. :)
#könyv #Magyarország #magyar #idegen nyelv #angol #francia #könyvesbolt #olvasás #itthon #idegen nyelvű részleg
2015. dec. 12. 22:55
1/3 anonim válasza:
Keress rá a Famulus Idegennyelvű Könyvesboltra. Ez a tetves gyakori nem engedi linkelni, szerzői jogokra hivatkozva.
Nem túl nagy a választék, de azért van némi magyar szépirodalmuk is idegen nyelveken.
2/3 anonim válasza:
Értem, hogy magyart keresel de azért szeretném ezt az oldalt ajánlani: [link]
Az ingyenes kiszállítás igen kecsegtető. Én 2 héten belül kézhez kaptam az innen rendelt dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!