Akad itt olyan Zsidó személy, aki tanítana nekem pár mondatot héberül?
Figyelt kérdés
Érdekel a nyelv,a vallás,és a kultúra. Egyszerű hétköznapi mondatokat szeretnék,(Jó reggelt,Jó napot,Jó estét,stb...) köszöntések,esetleg imádságok érdekelnének. Privátba is írhattok. :) Köszönöm!2015. dec. 11. 15:40
21/24 A kérdező kommentje:
Á nem mertem eddig. Mindenki azt mondta hogy nem tanítanának meg a nyelvükre,stb... néhányan az ismerőseim közül rosszul néztek rám amiatt hogy érdekel,és szeretnék tanulni picit. de nem érdekel mások negatív véleménye. Pesten élek amúgy. bennem sosem keltettek ellenszenvet a zsidó emberek. ha nem is perfekt szinten,de picit szeretnék tanulni a nyelvükből. ismerni a szokásaikat,a vallásukat. mindent ami róluk szól. :) köszönök minden segítséget :)
2015. dec. 21. 19:02
22/24 anonim válasza:
Mi az, hogy nem tanitananak meg a "nyelvukre"!? Titok talan az ivrit, vagy mi?
Azt nem tudom, hogy vannak-e nyelvtanfolyamok a kovetsegen, de valamit csak tudnak mondani, legalabb azt, hogy kit kerdezhetsz meg az ugyben.
nneduddgi-t egyebkent megtalalod a vallas vagy a kulfoldi politika rovatban, es irhatsz neki privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!