Mit jelent a mai szlengben a zura és a gizda?
Figyelt kérdés
Kidrült, hogy sok barátommal ellentétben más jelentésben használom ezt a két szót. Ti milyre alkalmazva használjátok őket?2010. márc. 21. 18:06
1/8 anonim válasza:
Nem használom őket, mert gagyik. A gizda tudtommal sovány, kevés. A másikat most hallom először.
3/8 anonim válasza:
A zura sztem a zoral eltorzult alakja.
4/8 anonim válasza:
a zura azt jelenti, hogy király, menő, zsír és hasonlók. a gizdát arra mondják, ha nagyon sovány valaki, de legtöbbször akkor mondják, ha ahoz képest nagyon sovány, pl testmagassághoz... én használom őket, mert olyan zurák a szlengszavak :D
5/8 anonim válasza:
LL Junior - Gizda
Ebben: vagány, menő stb.
6/8 anonim válasza:
Zura szó azt jelenti hogy zsír, fa$za, jó ...
Azért nem ismeritek mert ezt csak Szegeden használják, sehol máshol! Én szegedi vagyok és itt nincs olyan aki nem ismerné ezt a szót. Használtam más városokban és ott senki nem értette :D
7/8 mrs bloom válasza:
utcsó ez nem igaz,mert Orosházán is használják:D
8/8 anonim válasza:
Makón is hasznaljuk a zura szót.🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!