Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Nyelv tanulásra tényleg...

Nyelv tanulásra tényleg alkalmas ez a andorid program?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nyilván ismeritek a programot, evvel való tapasztalatokat kérlek írjátok meg. Egy ilyen kis madár szerűség van benne, amivel fejlődni is lehet. Valami doingo vagy mi nem tudom sajnos pontosan. Számomra azért is lenne, előnyösebb nyelvet tanulni így mert én vizualitás hatására jobban tanulok. Amúgy meg nem igen... Nagyon szeretnék nyelvet tanulni, első sorban magam fejlesztése képen másrészt meg soha sem hátrány. Angolról lenne szó. Előtte Angolt tanultam, de akkor annyira sajnos nem érdekelt a dolog. Kb alapfokú jelenleg az Angol tudásom...

2015. nov. 20. 19:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Duolingo és nem vizuális, a madár csak egy logó/brand. Attól függetlenül hasznos.
2015. nov. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!