Hol találhatok egy jó koreai-magyar, magyar-koreai szótárt?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban érdekel a koreai,japán,kínai és a vietnami nyelv. Már a szabályokat leis szedtem netről; de sehol nem találok egy olyan szótárt ami letudná fordítani pl. a Big Bang-Haru Haru számát, már több nyelven és helyen próbáltam de, ugyanazt írja le a magyar fordítás helyére is mint a koreai/japán fordítandó helyre; csak az angol részeket fordítja.=/ -és még "gyakorló" anyagokat is keresek!! Nagyon kérlek titeket hogy segítsetek.2010. márc. 16. 15:50
1/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a linkeket!!!!:-) nagyon sokat segítettél/segítettetek vele!!:D
2010. márc. 17. 16:35
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok skizofrén...
ÉN SEM!!!
;)
Szóval egy személyben én voltam immár mindhárom válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!