Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Helyesen van ez az idézet?...

Helyesen van ez az idézet? Tetováltatni szeretném azért lenne fontos tudni.

Figyelt kérdés

Szeress amíg nem fojt, míg lüktet a szív,

sose legyél passzív, hogy maradhass masszív.

Ha döntened kell, válassz, ettől leszel teljes.

Utad végén derül ki, hogy melyik csapás helyes.

2015. okt. 4. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Így van, betű szerint.
2015. okt. 4. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Mekkora eredeti csavo leszel, uuuuuuristen, egy divatzenekar sekelyes dalszoveget magadra tetovaltatni aztan menoseg am a javabol...
2015. okt. 4. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne csináld sok lesz ez az idézet. A szüleidet kérdezd meg ez ügyben.Ők lehet agyon csapnának ezért.
2015. okt. 4. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ha hibás lesz, utána pirossal rátetováltatod a javítást. :)

Amúgy szerintem:

'Szeress' után vessző.

Ha ilyen formában akarod, akkor első sor végén pont, második sor nagy betű, mert két külön gondolat.

De ilyen típusú szövegeknél, verseknél nem fontos a sor végére pontot tenni, még ha mondat vége is, a sorokat sem fontos nagy betűvel kezdeni. Vagy egy mondat legyen az egész, vesszővel lezárva az egyes gondolatokat. De ezek ízlés kérdései.

Ha a weboldalukon fent vannak a szövegeik, akkor ott megnézheted, ők hogy használják.

Mondjuk, én sem tetováltatnék ilyen sok szöveget, tíz év múlva esetleg nevetségesnek, közhelyesnek fogod tartani.

2015. okt. 8. 07:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkora *csavo* leszek,hogy lány vagyok.köszi puszi :) Nem az idézet értelmével kértem a véleményeteket hanem a helyes irásával kapcsolatban,ismént egy nagy puszi. Másrészt meg nem érdekel,h kitől mitől van ez az idézet meg h hány év mulva mennyire lesz még menő....eleve olyan helyre tetováltatom ahol kb. csak nyáron lesz látható,akkor se nagy valosziűséggel... továbbá volt az életemnek egy nehéz része....amihez ez az idézet kapcsolódik....és ezért fontos...nem mások számára tetováltatok...magamnak
2015. okt. 10. 11:15
 6/9 A kérdező kommentje:
és még annyi, hogy felnőtt ember vagyok,akit a szülei nem csapnak agyon . :)
2015. okt. 10. 11:24
 7/9 anonim válasza:
sok agyon iskolázott okos ember .. :) pfuj, és amúgy is.. miért lenne a punnany massif "divat"??????? tudod mi a divat együttes? wellhello vagy halott pénz.. nem állok le itt veszekedni, ennyi a véleményem :*
2015. okt. 29. 13:04
 8/9 anonim válasza:
Ehyik agyhalott bandától a másikig meg vissza :D
2015. dec. 29. 14:01
 9/9 anonim válasza:
Krva jó ötlet!!!!!!!!!
jan. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!