JohnWolf kérdése:
Angol tanulás egy év alatt?
Figyelt kérdés
Szere angolul tanulni de a mit az órákon nyújtanak az valami siralmas 4es 5ös vagyok és mégis úgy érzem 8.ba hogy nyagyon gyenge a tudásom magán tanárt sem akarok hívni mert az se az én stílusom tudnátok ajánlani valami módszert vagy 1-2 oldalt amiből következő nyárra már egészen jól megbírnák tanulni angolul? Mivel van egy lány akivel el tudok beszélgetni némi fordítóval de jövő nyáron találkozni fogok vele és nem akarok veégni előtte. Tudom anyanyelvi szinthez kicsit sokkal több kell de legalább tudjak vele beszélgetni. Valami ötlet?2015. szept. 6. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!