Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az, hogy "Where...

Mit jelent az, hogy "Where are you guys going? "?

Figyelt kérdés
és 3 pont is ott volt a mondat végén

2015. aug. 27. 01:59
 1/8 A kérdező kommentje:

és az, hogy:

"by any chance, are you guys all gathered to see me off or something?

2015. aug. 27. 02:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Hova mentek sracok?

Esetleg osszegyultetek/osszejotettek, hogy engem elbucsuztassatok, vagy valam/vagy mi?

2015. aug. 27. 07:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Második: köszönöm. 😊
2015. aug. 27. 07:07
 4/8 anonim ***** válasza:

2-es!

Ird mar be a Google haverodnak, majd meglatod mit valaszol.

Kar volt beleszolnod.

2015. aug. 27. 07:08
 5/8 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése érdekében egy hozzászólás el lett távolítva. Szóval a mostani másodiknak, aki válaszolt, neki köszönöm! :)
2015. aug. 27. 12:55
 6/8 anonim válasza:
Köszi hogy törölted de ez az igazság Google fordító egyszerűbb!
2015. aug. 30. 04:41
 7/8 A kérdező kommentje:

A hozzászólásokat csak az adminok tudják törölni, én nem. A saját, neked szánt kommentem is ezzel együtt eltűnt.

A google fordító jó erre arra, de igazán mégsem lehet rá alapozni. Megpróbáltam azzal lefordítani, de nem jött ki értelmes mondat. Nem azért nem tudok angolul, mert hülye vagyok, hanem, mert németet tanultam az iskolában. Ha arról lenne szó, akkor gond nélkül letudnám fordítani. Nyilván ezért kértem segítséget!

2015. aug. 30. 05:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Na, itt a Nagy Google haver forditasa:

Hol vagytok, srácok megy? Véletlenül , te mind összegyűltek a srácok , hogy engem , vagy mi?

2015. aug. 30. 06:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!