Ezt hogy mondanád angolul? Elég nehéz.
Figyelt kérdés
Nem vagyok ilyen erőszakos az életben, plusz nyilván túloztam is, csak felbasz(bocsi xD), hogy ennyire semmibe vettél és inkább írtad volna, hogy bocsi, nem.2015. júl. 21. 23:09
1/4 anonim válasza:
I'm not that violent in real life, and I obviously exagerrated, but it just makes me very nervous, that you ignored me that much. Rather you could write "No, sorry".
Igazából nem vagyok perfekt angolos, de én valahogy így fogalmaznám meg.
2/4 anonim válasza:
I'm not an agressive person in my life, and of course I have overacted it a bit, but it fucks my mind up that you ignored me this much rather than writting that sorry no.
3/4 anonim válasza:
Nagyon jó az előző, picit módosítanék rajta:
I'm not an agressive person in my life, and of course I have overacted it a bit, but it fucks my mind up that you ignored me this much rather than writing 'no, sorry'.
4/4 anonim válasza:
Face to face, I am not such an aggressive person, and obviously I have overreacted. It's just that it made me so mad that you considered me as a nothing. It would have been better, if you've just replied, "sorry, no".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!