Miért rossz az szopás?
Figyelt kérdés
Mièrt mondják az emberek egy rossz dologra, hogy akkor ez most szopás...
Amior viszont szerinem jó dolog. Valaki tudna segíteni.
2015. júl. 11. 08:47
1/9 Hellboy66 válasza:
Azért, mert a megalázás egyik eszköze más értelmezésben .
2/9 Pszt! válasza:
1-es, én még soha nem gondoltam így rá, de most hogy mondod szopás ellenessé tettél :P
Szerintem azért mert a legtöbben undorítónak találják.
Volt egy kolléganőm, aki egyenesen öklendezett a gondolatától is :)
24/N
3/9 Hellboy66 válasza:
Na szerelemből csinálod akkor nem alázás... akkor szopj nyugodtan :) börtönben vagy máshol ha valakit rákényszerítenek az már megalázó.
4/9 Pszt! válasza:
Hell :*
Most már mindegy apukám, én is belépek az orál ellenes brigádba xD
5/9 A kérdező kommentje:
De jo hogy terelodott a tema. Bocsi elromlott a billentyuzet. Azert koszonom a valaszokat.
2015. júl. 11. 14:31
6/9 anonim válasza:
Az is negatív, hogy kib.sztak valakivel (már bocsánat), pedig önmagában maga az aktus is jó dolog.
Vagy hogy ezt elk.rtad.
7/9 anonim válasza:
A szopás ebben a kontextusban is relatív. Nem mindegy, hogy a fallosz melyik végén vagy.
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ha szereted a fiút akkor nem rossz sem megalázó, mivel csak örömet szerzel neki.
2015. júl. 11. 20:31
9/9 anonim válasza:
De azért az éélvezeti értékét jelentősen befolyásolja, hogy a fsz melyik végén helyezkedsz el. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!