Interpals oldalon hogyan érdemes ismerkedni? Mit érdemes elsőre megkérdezni?
Figyelt kérdés
Már egy ideje fenn vagyok az oldalon, de mindig bénákat kérdezek elsőre és, ha nincs igazi téma utána is. Mit érdemes felhozni?
A másik, hogy szívesen ismerkednék ott magyarokkal is, hiszen egy másik városban élő ember ugyanolyan különbségekkel rendelkezhet az életében, mint valaki másik országból. Tudom, magyarokkal lehet facebookon meg hasonló helyeken is ismerkedni, de hátha vevő erre valaki interpalson is. Egy próbát megér vagy ezt tényleg nagyon nem erre találták ki?
2015. ápr. 19. 20:03
1/1 anonim válasza:
Beszélni az országok közti különbségekről. Élményekről beszélni. Ki miket szeret azokat megbeszélni, ilyeneket.
Rám már sok magyar írt. Szóval szerintem nyugodtan te is írhatsz magyaroknak, fognak válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!