Mit jelent az alábbi kifejezés angolul (beszélgetés végén), "see you crocodile"?
Figyelt kérdés
Ezt írta nekem egy amerikai lány, nemigen tudtam hova tenni, siettem, nem tudtam rákérdezni.2015. márc. 30. 16:33
1/8 A kérdező kommentje:
És a later alligator?
2015. márc. 30. 16:38
2/8 anonim válasza:
Hát nem tudom?
Nincs semmi zöldes pikkelyszerű a bőrödön? 😃
3/8 A kérdező kommentje:
Nem. Ezt írta, later alligator. Interneten annyit sikerült kiderítenem, hogy azt kell rá mondanom: See you crocodile. De honnan ered ez?
2015. márc. 30. 16:55
4/8 anonim válasza:
A later alligator szerintem azér vicces me' rímel.
a see you crocodile meg csak ilyen sima válsz erre
5/8 anonim válasza:
Egy mókás kifejezés: See you later, alligator = búcsúzáskor szokták használni. Alligator csak azért van ott mert rímel a later -re. Én szerintem csak a fiatalok használják..
6/8 Vree válasza:
szí jú létör
aligétör
Rímel, ez benne a vicc.
Mint a "szevasz tavasz".
7/8 chtt válasza:
A válasz nem "see you crocodile", hanem vagy "after 'while crocodile" ill. más forrás szerint "in a while crocodile" - a rím miatt. :)
A FreeDictionary ezt írja:
- See you later, alligator
Bye! The title of a 1950s rock-'n'-roll smash hit by Bill Haley and His Comets, the phrase was already in use, especially in the South. For a decade or more, hep/hip/with-it cats and chicks ended conversations with the phrase. The standard reply was the song's next line: “after a while, crocodile.”
A dal szövege meg itten vagyon:
8/8 A kérdező kommentje:
Wow, köszönöm:)
2015. ápr. 4. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!