Mi az a cycle valve tube?
valamit elnézhetett az első, mert ha idézőjelek közé írom a kifejezést, leginkább bicaj gumibelsőt kapok találatnak, s ahogy próbáltam kiigazodni az angol leírásokon, akkor is valami hasonló jön ki - videók is vannak, pl. ehhez a játékhoz: [link] - s a gyufaszálakat összekötő fekete gumiizék a címben feltett csövek.
Itt meg tök jól látszódik a csomagoláson a felirat is:
szó szerint amúgy bicikli szelepcső, de ahogy a szelepcsöveket elnéztem, nem nagyon hajaznak az angolon talált képekre :(
talán valami bicikliértő vagy műszakibb emberke meg tudja fejteni a rejtélyt
:)
"oh fuck yeah"
Magyarul, szelepszár.
Nem tudom, miért pontoztatok le, 'iszen az én képem ugyanaz, mint a kérdezőé, csak a színe más. Szerintem képpel a kezedben menj be valami szaküzletbe, és ott kérdezd. Baumax, Obi így kezdetnek, ott már biztos tudnak okosat mondani, merre tovább.
:)
Van egy két huzatos fazon aki azzal mulatja a napot,hogy a másokat lepontoz.
"Van egy két huzatos fazon aki azzal mulatja a napot,hogy a másokat lepontoz."
Sebaj, valami öröm néki is kell, nekem meg mán úgyis nagyon megszaladt a százalékom. Még a végén elérem a nyolcvanat, oszt mi lesz??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!