Valaki1369 kérdése:
Le tudná nekem ezt valaki fordítani?
Figyelt kérdés
Urlaub bedeutet für mich Abenteuer, reisen, neue Städte besichtigen, Kultur und Atmosphure der verschiedenen Orte kennen lernen. Mit einem Wort: Freiheit pur! Inter-Rail ist also fur mich ideal. Es ist ein tolles und billiges Angebot fur die Jugendlichen, durch ganz Europa zu reisen. Und dabei hat man die Möglichkeit, viele Leute kennen zu lernen, meistens andere Rucksack- Touristen. Ich bin letzten Sommer in den Süden Europas gereist, und zwar nach Frankreich, Spanien und Portugal. Ich war zwei Wochen mit drei anderen Freunden unterwegs. Toll! Und die nächste Inter-Rail-Reise ist schon geplant: Ich fahre nach Skandinavien.2015. febr. 23. 18:15
1/2 anonim válasza:
Nyaralás kalandot, utazást, új városok, kultúrák és különböző helyek légkörének megismerését jelenti számomra. Egy szóval, tiszta szabadság! Inter-Rail tökéletes számomra. Ez egy szuper és olcsó ajánlat a fiataloknak, hogy utazhassanak szerte Európában. Egyben lehetőség van arra, hogy megismerjenek sok embert, főleg más hátizsákos turistákat. A múlt nyáron Dél-Európában jártam, Franciaország, Spanyolország és Portugália voltak a célpontok. Két hétig három barátommal voltam úton. Nagyszerű volt! A következő Inter-Rail utat már megterveztem: Skandináviában megyek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2015. febr. 24. 05:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!