Meg tudok tanulni franciául? Sajnos egy idegen nyelvet sem beszélek, mindig is ez volt az álmom. Nagyon bánt, szégyellem, hogy nem beszélek semmilyen nyelvet.
Figyelt kérdés
37 éves vagyok, anno amikor diplomáztam elég volt az alapfokú angol. Igazából soha semmit nem csináltam életemben megfelelően. Gyerekek, háztartás mellett vajon sikerülhet?2015. jan. 24. 22:31
11/11 anonim válasza:
Persze, hogy próbáld meg! Már csak kikapcsolódás gyanánt is...ahogy fentebb is említették, a nyelvtanulás nem feltétlenül grammatikai táblázatok bevágását jelenti, hallgathatsz jó kis francia zenéket, nézhetsz filmeket, esetleg csetelhetsz is franciákkal, bár chaten elég sok idióta van, főleg unatkozó kamaszok meg pedofilok.
De amúgy tök jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!