Mit jelent magyarul az hogy La Roux?
Figyelt kérdés
Van az együttes.És ez gondolom franciául van de mit jelent pontosan?köszi előreis.2010. febr. 8. 14:14
1/7 anonim válasza:
A La Roux egy brit zenekar neve, sajnos én sem találom a magyar forditást. Lehet, csak egy márkanév jelentés nélkül.
2/7 anonim válasza:
Asszem azt jelenti: A VÖRÖS Bár nem biztos
3/7 anonim válasza:
A "La Roux" az egy brit duó,magának a zenekar nevének nincs jelentése.
4/7 A kérdező kommentje:
köszii:)AMugy ismerem nagyon is az együttest.Csak kiváncsi voltam:)
2010. febr. 13. 15:35
5/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy vörös. De nincs ilyen a franciában, hogy "la roux", nyelvtanilag helytelen :D
6/7 anonim válasza:
mert a la az "az" csak nőnemű,viszont a roux (vörös-haj) az férfi
úgy lenne helyes,hogy la rousse, vagy le roux, de azért láru jobban hangzik nem?:)
7/7 anonim válasza:
La Roux az Franciául jelenti azt hogy "vörös haj" de nyelvtanilag teljesen helytelen mert ha nőről lenne szó akkor "La Russe" lenne férfiaknál meg "Le Roux" és a kettőt egybe vonták így lett meg a banda neve mivel vannak benne fiúk és lányok is ugyebár!!!???
Én imádom La Rouxékat és ezért tudok sok dolgot róluk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!