Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van ez a rövid szöveg...

Hogy van ez a rövid szöveg angolul?

Figyelt kérdés
Én egy nagy városban lakom.A városi életnek vannak előnyei és hátrányai is. Én szeretek Városban lakni de azért néha lekívánkozok vidékre.A városban sok szép helyet lehet megnézni, sok nevezetességet illetve szórakozóhelyekre lehet menni színházba moziba kávézóba vásárolni stb. Koncertekre is el lehet menni. A faluba viszont nyugodtabb az élet tisztább a levegő és a környezet, illetve kevesebb a rossz ember, mint a városban.Családiasabb alégkör hisz kevesebb a lakosságszám így mindenki ismer mindenkit.Szórakozási lehetőség a faluban nem igazán van vagy ha van is kevés a lehetőség.Nincsenek nagy bevásárlóközpontok ahol vásárolni lehetA közlekedés az biztonságosabb a faluban min a városban Viszont a faluba ritkán járnak abuszok és dráhga a buszjegy és bérlet isÉn szeretm az állatokat és állatot szerintem faluban jobb tartani hacsak városban nem kertes házban lakunk.Kedvesebb és segítőkészek a faluban általában a szomszédok.Nincs annyi bűncselekmény faluban mint a városban
2015. jan. 4. 19:31
 1/4 anonim válasza:
82%

Bakker látszik hogy holnap iskola....

nehogy dolgozz egy picit, egyszerübb megkérdezni itt majd utána lemásolni és kész is a feladat....

De más volt régen.... most van net van google fordító ami persze nem az igazi de a szavakat ki lehet venni stb

2015. jan. 4. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

> „De más volt régen...”

Jaja, én az ilyeneket az angolóra előtti negyedórás szünetben másoltam le az osztálytársaimról.

2015. jan. 4. 19:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem az iskolába kell de köszi a segítséget
2015. jan. 4. 20:29
 4/4 anonim válasza:

I live in a town/city. Urban life has its advantages and disadvantages. I liking living in a city but sometimes I wish I was at the countryside. There's a lot of beautiful places to see in a city, a lot of monuments and clubs, theatres, cinemas and cafés to go, you can go shoppping. You can also attend concerts.

However, life in a village is much more relaxing, the air and the environment is cleaner, and the people are better than in a city. The number of habitants is lower so the atmosphere is more familial because everyone knows everyone. There is not much opportunity of entertaining in a village. There are no big shopping centres to shop at. Transport is more safe in a village than in a city. However there are less buses in a village and the tickets are expensive. I like animals and I think keeping an animal is better in a village than in a city, except if we live in a house with a garden. The neighbours are likely to be more helpful and nice in a village. There is not as much crime in a village than in a city.

2015. febr. 9. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!