Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent pontosan magyarul...

Mit jelent pontosan magyarul hogy madafaka?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
sztem magyarul semmit... valszeg az angol mutherfucker magyarosan kiejtett változatát hallottad és vélted egy magyar szónak... amúgy szószerint lefordítva "anyab.aszó"...náluk ez olyna mint nálunk a ge.ci,pö.cs, meg ilyen beszólások valakire, akit nem bírunk
2010. febr. 3. 14:42
 2/11 anonim válasza:
86%
Madafaka? Ilyen szó nincs, de tudom, hogy mire gondolsz, ezt már az előttem levő le is írta.Csak az a baj, hogy ilyen elcseszett világban élünk, ahol ilyen hülyeségeket (mert ez elég nagy hülyeség!!!!)mondanak, mint ez, ahelyett, hogy normálisan megtanulnának beszélni.
2010. febr. 3. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A "motherfucker" szónak az amerikai fekete szlengben használt kiejtése. Jelentését már előttem is leírták.
2010. febr. 3. 14:59
 4/11 A kérdező kommentje:
értem. köszi a válaszokat
2010. febr. 3. 15:11
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
kb olyan jelentése van mint a kurv@ @anyádnak :D
2010. febr. 3. 15:12
 6/11 anonim válasza:
TELJESEN pontos jelentés : Anyab@szó
2011. febr. 27. 21:01
 7/11 ZVARy válasza:
a madafaka sztem azt jelenti hogy mutherfucker csak négeresen :/ amm nekem ez a becenevem a suliban xD
2011. aug. 28. 09:06
 8/11 anonim válasza:
Motherfucker, szerintem nagyon szánalmas ez a szó, azthiszik az emberek, hogy ettől "menőbbek" lesznek, pedig szerintem nagyon gyerekes kifejezés. Az emberek háromnegyede, akik ezt a szót használják, egyáltalán nincs tisztában a szó jelentésével. Egyébként meg, aki írta h ez a beceneve az iskolába: az is nagyon értelmes ember lehet, "Nagy az isten állatkertje"
2011. okt. 19. 14:57
 9/11 anonim válasza:
75%
utolsó te meg egy vén f@sz vagy már megbocsáss:Ddd
2012. jan. 20. 09:41
 10/11 anonim válasza:
74%
Utolsó: maximum te vagy a vén fasz, egyrészt én nő vagyok és nem férfi, másrészt pedig egyetemista te agyoniskolázott, "már megbocsáss"! ;)Az emberi hülyeség netovábbja...-.-"
2012. jan. 22. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!