Koreai nyelvvel kapcsolatban valaki tud segíteni?
Lehet, hogy idétlen kérdés, de még nagyon kezdő vagyok, és inkább kérdezek, minthogy rosszat tanuljak.
Ami itt nem színessel van írva, az azért, mert olyan szótag nincs, vagy mi az oka? [link]
Igen, közben sikerült megtalálnom a konkrét oldalt, ahonnan a kép származik. Állítólag az oldal szerkesztőjének egy koreai ismerőse csinálta ezt a táblázatot (egyébként ez csak egy része, több ilyen képből áll), és szürkével az van jelölve, amivel egy koreai is alig párszor találkozik az életben. Azt tudom, hogy betűket írnak (ha mondhatjuk így), de azért kerestem ilyen táblázatot, hogy jobban átlássam, hogyan kell őket "egyberakni".
De csak a túlzott kíváncsiságom miatt kérdeztem, nem akarok koreaiul megtanulni, a kínaival foglalkozom jó ideje, csak gondoltam, belenézek a többi távol-keleti nyelvbe is egy csöppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!