Mit jelent ez a mondat?
Figyelt kérdés
And then you looked at the dailies, and you couldn't see the bees, so you saw a lot of people going like this.
A végét értem, de az elején sehogy sem áll össze nekem értelmes mondat, pedig értem a szavakat.
2014. nov. 1. 12:24
1/2 anonim válasza:
a dailies itt a napi ujsagot jelenti.
Szerintem: es akkor megnezted a gyaszjelentest, de nem lattad a "b"-ket, szoval lattal mar sok embert igy meghalni.
Nem mintha igy is valami ertelmes lenne. Tobbi par mondat, elotte es utan is kellene.
2/2 anonim válasza:
Vagy:
dailies itt a napi bejarokat is jelenthet. Agyonhajszolt bejaronok? Sok igy patkol el a sok munkatol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!