Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angolosok, hogy kell ezt?

Angolosok, hogy kell ezt?

Figyelt kérdés

Hogy kell ezt? Az a feladat, hogy "Complete Julie's account of a memorable event. use the past simple; the past continous and the past perfect form of the verbs in brackets." Olyanról már hallottam, hogy past simple, meg past continuous, a 3.-ról még sose.. De a másik kettőt se igazán tudom hogy mi.

[link]

2014. okt. 30. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Be kell írni az igék megfelelő alakját. Lehet egyszerű vagy folyamatos múlt, vagy befejezett múlt. Erről itt olvashatsz:

[link]

2014. okt. 30. 18:37
 2/7 anonim válasza:
Ugyanezt csináltuk mi is angolon. :)
2014. okt. 30. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, bár nekem ez az egész kínai. Én idáig még egyáltalán nem tanultam angolt.. Azt se tudom mi angolul az asztal vagy a szék. Valaki nem akar kicsit segíteni még? Legalább az első párat megcsinálni, hogy lássam valamennyire. Bár szerintem abból se fogom tudni, de mindegy.
2014. okt. 30. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Magyarul oldjuk meg a házidat. Ééértem.
2014. okt. 30. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem. Csak az első párat kértem, hogy lássam mégis mi ez. vagy valaki elmagyarázná úgy, mint egy fogyatékosnak? Tényleg semmit nem tudok angolul, sohasem tanultam ideáig.. az osztálytársaim meg már 6-9 éve. Vagy ha én megcsinálom és leírom ide, akkor kijavítjátok?
2014. okt. 30. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt az összes igeidő el van magyarázva példákkal.

2014. okt. 30. 19:50
 7/7 anonim válasza:

Go-went

travel-travelled

get off- got off(Talán,ebben nem vagyok biztos)

walk-walked

come-came.

De egyébként ha rá googlezol a nagy részét megtalálod. És most elmondtam párat de egyébként ezeket meg kell tanulni,sajnos más nincs rá.. Vannak szabályok,azokat is meg kell tanulni,ilyen az angol:D

2014. nov. 1. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!