Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van angolul?

Hogy van angolul?

Figyelt kérdés
Mindennek meg vam az előnye hátránya is. Ugyanígy a közlekedésieszközöknek is. A bicikli például fitten tart minket de ugyanakkor le is fáraszt. Ki van téve az időjárásnak de nem kell költenünk üzemanyagra. Környezetbarát viszont nem olyan biztonságos. Sok a bicklis baleset mostanában. Hosszabb utakra inkább az autót választjuk mert gyors kényelmes senkihez nem kell alkalmazkodnunk az indulással kapcsolatba de ezek mellett drága az üzemanyag lehet parkolási problémánk is és nem környezetbarát. Ha másik országba utazunk választhatjuk a repülőt amely kényelmes gyors viszonylag biztonságos a repülőjegy drága és nem is környezetbarát. Rövid távolságrs én inkább abiciklit választom az autó helyett mert előnyben részesítem a környezetvédelmet és fontos számomra a testmozgás is, és ezek mellett üzemanyagra se kell költenem. Ha másik országba utazok akkor inkább a repülőt választom. Szeretek repülni viszont nem szeretek autóban utazni és a repülő sokkal gyorsabb és kényelmesebb. Valamint az autóval dugóba is keveredhetünk ami nem a legkellemesebb, és a hosszabb út nagyon fárasztó autóval. Én még szeretek vonattal és busszal is utazni akár hosszabb útra is. A vonat az viszonylag kényelmes nem olyan drága és biztonságos és akár társaságunk is lehet gyors is. A busz az még olcsóbb min a vonat de környezetszennyező dugóba is keveredhetünk viszont viszonylag kényelmes
2014. szept. 29. 20:07
 1/2 A kérdező kommentje:
Segítsetek légyszi
2014. szept. 29. 21:06
 2/2 anonim válasza:
Még mindig aktuális a fordítási kérés? Mert ha igen, akkor szívesen lefordítom neked! :)
2014. okt. 2. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!