Szeretettel meghivunk hogy velünk oruljetek mikor 2015 március 29.-en 14 orakkor, végleg össze kötjük életünket .
Kozos életünk elso napját töltsetek velünk az xy étteremben egy vacsorával egybekötött fergeteges mulatozason.
Kérünk hogy részvételi szándékodat január 30 ig jelezd.
2014. szept. 27. 19:33
1/9 anonim válasza:
(A vilagert se akarnek kotozkodni, de ha megirni nem sikerul, akkor hogy fogtok veluk beszelgetni az eskuvon?)
2014. szept. 27. 19:41
2/9 A kérdező kommentje:
Pedig kotozkodesnek tűnik :) mar csak azert is, mert választ a kérdésre nem adtál . Tudod az hogy valaki beszél ( nem tökéletesen ) az nem azt jelenti hogy irni is tud nemetul. Sajnos.
Amugy meg ha nem ebbe a temakorbe teszed, hanem pl kozoktatas-nyelvtanulas, hamarabb valaszol egy nemetes
2014. szept. 27. 19:52
4/9 A kérdező kommentje:
Igen tudok. Koszonom a nagyon kedves választ !!!
Egy picit mintha bunkoak lennettek, pedig nem adtam okot, es nem is sürgettem senkit hogy válaszoljon . Az idezet mar megvan , es a fenti szöveget szeretnem a meghivoba mindenkepp. Ugyhogy koszonom a linket, inkább várok hátha valaki a segítségemre lesz. A kérdés egyszerűen azert került ide mert eskuvorol van szó .
2014. szept. 27. 19:56
5/9 anonim válasza:
Milyen kis követelőző vagy, ez előbb bunkó, mint a válaszolók voltak.
2014. szept. 27. 20:30
6/9 A kérdező kommentje:
Mit kovetelek? Semmit. Csak leírtam hogy a fenti szöveget szeretnem. Picit ironikusnak tartottam a kérdést hogy tudok e olvasni.
2014. szept. 27. 20:37
7/9 anonim válasza:
Már nem azért de épp segíteni próbáltam. Azt írtad, nem tudsz írni németül. Erre kérdeztem hogy olvasni tudsz e. Nade ha nem akkor eleve nem itt kell kérdezni, miután azt se fogod érteni ha valaki leforditja a mondandodat. Fordító iroda és még is van oldva
2014. szept. 27. 20:44
8/9 A kérdező kommentje:
Azt írtam hogy igen , tudok olvasni. Csak nem egy minta szöveget szeretnek, hanem a fennt leírt pár mondatot . És köszönöm a válaszod .
2014. szept. 27. 20:51
9/9 anonim válasza:
Na, látod, most mar jo helyen vagy, itt majd segítenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!