Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy lesz ez angolul? Segitene...

Hogy lesz ez angolul? Segitene valaki?

Figyelt kérdés

''Lattam a rajzait, es nagyon megtetszettek,nehanyat le is rajzoltam beloluk, de nem lettek olyan jok mint a magae.Igazabol azert irok most maganak,mert erdekelne,hogy kep utan letudna e engem rajzolni, nagyon orulnek ha lerajzolna egy kepem, nem fontos,hogy tokeletesen egyforma legyen,de hasonlo.Ha meg sem, az sem baj, de meg is megakartam kerdezni hat ha.''

Ha valaki tudna segiteni leforditani nagyon megkoszonnem! :)

2014. aug. 6. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
42%

I've seen your drawings and I really liked them, I've even redrawn some of them, but they didn't turn out as good as yours. I'm actually writing you because I'm interested whether you could draw a picture of me, it doesn't have to be perfectly identical, just similar. If not, that's not an issue, I just wanted to ask.

Egyébként kinek írsz és milyen kontextusban? Az utolsó mondatot én személy szerint kihagynám, hiszen te kérsz tőle szívességet, így kicsit lekezelő a "ha nem teszi, az sem baj"

2014. aug. 6. 22:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszi szepen!

Egy ilyen muvesznek irok, fbn lattam,hogy rajzol kepek utan is,szoval gondoltam,hogy akkor engem is letudna rajzolni.

De nemreg lattam,hogy nem tud elfogadni ilyen megbizasokat,mert nincs ideje:/ ugyhogy..meg se kerdezem.

2014. aug. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!