Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van ez magyarul?

Hogy van ez magyarul?

Figyelt kérdés
Hi. I'm gonna answer that so you understand, although I don't think I need to justify myself. I doubt other people you guys like and you are fan, answer personally your messages, if they answer. Why is that? They have to protect their privacy and information, they can't answer to all the people that write them. It would be crazy. That's why they hire people to manage an official site or fb or twitter for them. I'm not a star. I'm a regular actress, writer, and musician that lives humble, struggles and tries to work hard to make a living of what i like and under my own principles. Of course I feel flattered and I'm very grateful there is people out there that liked jobs I did and thinks I'm talented. Absolutely, and thank you. But there's a line that needs to be drawn. As I don't have official sites and people that answers for me ( i wouldn't like that either ). This is just my personal FB, my personal life and information and I have to protect it. Out there, there is a lot of spam, identity theft, people they aren't who they say they are and you have to be careful. Even you have to be careful with strangers,darling. People can be aggressive and they don't realize. You have to draw a line as people have to respect your life, privacy and decision.I probably blocked it as i saw it was becoming friends of my friends, it was becoming weird and very insistent. That's why i have Twitter, so I can post the information I think I can share, opinions and news If I have them, so you and everyone is interested can follow. But this fb I'm talking from is personal. And this is me, not a hired person. I hope you understand and respect that. Thanks and take care
2014. jún. 24. 22:15
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Valaszolok hogy megertsd, bar nem hiszem hogy el kene magyaraznom. Ketlem, hogy mas emberek akiknek a rajongoi vagytok szemelyesen valaszolnak meg uzeneteket, ha valaszolnak egyaltalan. Miert van ez? Meg szeretnek vedeni a maganeletuket ezert nem tudnak mindenkinek valaszolni, az orultseg lenne. Ezert embereket alkalmaznak akik irjak a hivatalos facebook postjaikat es tweetelnek helyettuk.

En nem vagyok hiresseg. En egy atlagos szineszno vagyok, iro es zenesz aki egy szereny eletet el es kemenyen dolgozom azert hogy abbol eljek amit szeretek es ugy ahogy en szeretnem.

Persze nagyon jol esik hogy vannak emberek akiknek tetszik amit csinalok es ugy gondoljak hogy tehetseges vagyok. Koszonom szepen.

De valahol meg kell huzni a vonalat. Nincs hivatalos oldalam es embereim akik valaszolnak helyettem (nem is szeretnem ha ugy lenne). Ez a szemelyes facebookom, a maganeletem es a szemelyes infoim es meg kell vedenem oket. Ovatosnak kell lenni, mert vannak emberek akik azt allitjak magukrol hogy valakik mikozben nem azok. Meg neked is vigyaznod kell az idegenekkel. Az emberek agresszivak tudnak lenni es nem is veszik eszre.

Meg kell huznod egy vonalat hogy az emberek tiszteljek a maganeleted es a donteseid. Valoszinuleg letiltottam ahogy lattam hogy az ismeroseim ismerose lett es ez kezdett fura lenni. Ezert van twitterem, hogy olyan dolgokat posztoljak amiket mindenkivel meg akarok osztani, velemenyeket es a hireimet ha vannak, igy te es barki akit erdekel tud kovetni.

De ez a facebook amirol beszelek szemelyes. Es ez en vagyok, nem egy alkalmazott. Remelem ezt megerted, es tiszeled.

Koszonom

2014. jún. 24. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!