Memóriatechnika egybe vagy külön, esetleg kérdőjellel a helyes? Mert mindhármat látom a neten.
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 22:40
1/10 anonim válasza:
Szerintem egybe. Sima, nem túl hosszú, kéttagú összetett szó.
2/10 A kérdező kommentje:
nem véleményeket kérek!
Az válaszoljon, aki biztos benne, vagyis ért hozzá!
2014. máj. 29. 12:00
3/10 anonim válasza:
Pimasz vagy, akkor is megköszönhetnéd a választ, ha nem az ízlésed szerint való!
Kérdőjellel nyilván csak nálatok írnak egy összetett szót.
Egyébként a memóriatechnika egy szó.
4/10 anonim válasza:
Ha azt írtam volna, hogy "tuti egybe", akkor jobban elhiszed?
Nem semmi... :D
Ha biztosat akarsz, miért nem magad nézel utána?
5/10 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem, hogy egy szó e? hanem hogy egybeírják-e?
2014. máj. 29. 19:31
6/10 anonim válasza:
Meséljek a zöld disznóról?
Kérdező, te már így születtél, vagy ezt a ....-t később szerezted be?
Tudod mit? Kérdezd meg az e-nyelvtől, ha nem tudod, mi az, írd, ahogy a kérdésben is szerepel: "kérdőjellellel"!
7/10 A kérdező kommentje:
nem értem miféle kérdőjelről beszélsz, de biztos fontos ez?
2014. máj. 30. 06:59
8/10 anonim válasza:
"A kérdés
Memóriatechnika egybe vagy külön, esetleg kérdőjellel a helyes? Mert mindhármat látom a neten."
9/10 webnyelv válasza:
Kérdező, inkább pihend ki magad először, aztán gyere vissza! A válasz már adott.
10/10 anonim válasza:
Kérdező, te egy neveletlen bunkó vagy, de lehet, hogy csak nehéz gyermekkorod volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!