Hogyan tudnék még angol nyelvet tanulni a sulin kivul, hogy jobban menjen?
Figyelt kérdés
Vegyek pl: konyvet?2014. máj. 12. 07:02
1/5 hollófernyiges válasza:
Itt van előtted a zinternet, olvass szövegeket olyan témában ami érdekel, autók, manga, filmek, játékok, ezt neked kell tudni.
2/5 anonim válasza:
Zene, sorozatok, filmek magyar felirattal/ha profibb vagy anélkül! Ezek méghozzá ingyen is vannak :D
Nem csak a szavak miatt jó, hanem a kiejtés miatt is.
Tapasztalatból mondom nagyon hasznos !
3/5 anonim válasza:
Ha már költesz költs jóra nyelvpercek.hu-ra.
5/5 anonim válasza:
Hát, én úgy fejlesztettem, hogy pár éve felmentem youtube-ra és mindenféle érdekes videót néztem, amiben angolul beszéltek. Eleinte csak 1-2 szót tudtam elkapni, aztán lassan egyre több mindent megértettem, úgy, hogy egy szót nem fordítottam le magyarra. Aztán mikor évek múlva visszanéztem az első videókat, amiket néztem, akkor csak ámulok magamon, hogy milyen jól megértem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!