Fontosakérdés kérdése:
Egy cigány mondatot kéne lefordítani?
Figyelt kérdés
,,taves bactalo ondo bull malati no!!!!!!!! csaresz moro karesz!!" Ez lenne az a szöveg amit le kène fordítani! Előre is nagyon köszönöm a vàlaszokat :D ?2014. ápr. 26. 20:51
2/6 anonim válasza:
ad ide a telefonodat!!! cigit is agy!!
3/6 A kérdező kommentje:
Telefonrol nehéz megoldani és egy ember pontosbban forditin mint egy webfordito de azért kössz az ötletet
2014. ápr. 26. 21:18
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. ápr. 26. 21:30
5/6 anonim válasza:
a TÁVÉSZ BAKHTÁLÓ... azt tudom,hogy köszönést jelent a többit nem tudom.
De ha köszönt akkor nem lehet olyan nagy a probléma mert általában nem szoktak köszönni hanem csak vinni. :D
Vagy lehet,hogy csak felmérték a terepet és ezután visznek,ez az újabb stratégiájuk úgy hallottam.
Légy óvatos!!
6/6 anonim válasza:
Szia. Annyit tudok,hogy ez lovári nyelv. Távész báktáló annyit jelent kb. hogy Szevasz testtvérem. Sajnos a többit nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!