Monk1 kérdése:
Ez mit jelent? я думала не дождусь тебя
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 15:08
1/10 anonim válasza:
translate.google.com nagy csoda
2/10 anonim válasza:
azt gondoltam,nem tudlak várni téged
De a google fordító is nagy segítség
3/10 A kérdező kommentje:
Én is használtam a fordítókat, de szerintem ezt így nem lehet pontosan értelmezni.
2014. ápr. 18. 16:49
4/10 mustafa33 válasza:
"Úgy gondoltam, hogy nem várlak" vagy "nem várok rád".
(De nem úgy akart lenni, hogy pozsdu tebja?)
5/10 anonim válasza:
Azt hittem, nem tudlak kivárni. Pl mert a szerelme bevonult a hadseregbe vagy börtönbe vagy külföldre.
7/10 mustafa33 válasza:
igaza van az 5-ösnek. kivárni. Bocs.
8/10 A kérdező kommentje:
Ez egy üzenetből kiragadott mondat volt. Egy orosz lány ismerősöm írta. Csak valahogy nem igazán értettem, hogy ezzel az egy mondattal mit akart mondani. De aztán én is rájöttem, hogy mi volt a jelentése. Nehezen bírta ki hogy péntek legyen, és hogy találkozzunk. :)
Köszönöm mindenkinek
2014. ápr. 20. 06:07
9/10 mustafa33 válasza:
Akkor én még egyszer bocsánatot kérek a tévedésemért, pláne hogy az ilyen tévedés végzetes lehet egy kapcsolatra, mert az ellenkezőjét jelenti.
Még harmadszor is bocs.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi. Én köszönöm a segítséget :)
2014. ápr. 25. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!