Segít valaki lengyelül tanulni?
Figyelt kérdés
Szeretnék lengyelül tanulni, teljesen az alapoktól, egy szót sem tudok még. Nyelvtanfolyamra sajnos nincs pénzem, és szeretnék önállóan megtanulni. Egyáltalán lehetséges-e? :D Eddig angolul és németül tudok. Ha valaki tud, szívesen venném a segítségét. :)2014. ápr. 6. 20:46
1/1 anonim válasza:
Én nekem van egy nagyon apró tudásom, tudom a kiejtést, a tárgyesetet egy kicsit, a birtokos esetet egy kicsit (bár kezdek felejteni) pár alapot tudok. Azt a kevés alapot mondhatni önállóan tanultam, egy lengyel nyelvkönyvből, amit nem tudtam sehonnan se megszerezni, PDF-ben töltöttem le. Illetve, egy kicsit faggattam kortárs lengyeleket az interneten. De amúgy tényleg csak keveset tudok, egyszer megtanulom, nem érdekel hogyan. :D 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!