Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan kell helyesen kimondani...

Hogyan kell helyesen kimondani azt, hogy NIRVANA?

Figyelt kérdés
Oké kissé buta kérdés, de hallottam már különböző változatokat és érdekelne a helyes verzió.. Többek között a következő bandanevek kiejtése is érdekelne: Bring Me The Horizon, Suicide Silence, Cannibal Corpse, Motionless In White. ui.: Ha esetleg ezek bármelyikéhez tud valaki hasonló bandát az is érdekelne. A normális válaszokat előre is köszi!

2014. márc. 29. 20:03
 1/5 anonim válasza:

szerintem nirvána, de az á az ilyen zárt vagymilyen. szuicid szájlönsz, kenniböl korpsz,mosönlesz in wájt. Ha a google translate-be ha beírod, ott ki is ejti, ha rányomsz a hangszóró jelre. Remélem nem írtam nagy hülyeséget, de mi így mondjuk.

Másik kérdés:

Azért a Nirvana meg a CC ég és föld, nem gondolod?

Egyébként jó még: Nargaroth, Amon Amarth, Immortal, Suicide Commando, Hocico, Wallachia,Negura Bunget

2014. márc. 29. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nirváná, Bring mí dö Horizn, Szuiszájd Szájlönsz, Keniböl Korpsz, Mósönlessz in Vájt.
2014. márc. 29. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Magyar betűkkel csak nagyjából lehet visszaadni.

nirvána vagy nörvána

bring mí dö horájzn

kenöbl korpsz

mósnlesz in uvájt

2014. márc. 29. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:

A válaszokat köszönöm még 1x

Az 1. hozzászólónak azt mondanám, hogy én sem gondolom, hogy a cc és a nirvana közel állnak egymáshoz de mind2 szeretem és ezért írtam, hogy: "ha ezek bármelyikéhez tud valaki hasonlót". (csak, hogy ne tűnjek túl sutának)

2014. márc. 29. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Én néha úgy is hallom angol videókban, hogy Nörvána
2014. márc. 30. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!