Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen "bakik" történtek a...

Milyen "bakik" történtek a nyelvvizsgádon?

Figyelt kérdés

Akár szóbelin, akár írásbelin. Pl: szóbelin a nagy szövegelés közben az egyik szót egy másik nyelven mondtad.

Mik történtek veletek és milyen következményei voltak? A fenti példának milyen következményei lennének?

2014. márc. 21. 14:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

1.

Késtem 10-15 percet!

Kellett vinni egy papírt, ami úton jutott csak eszembe... Hazarohantam, bekapcsoltam a gépet, kinyomtattam, majd odafelé az úton dugó is volt...

Egy szállodában volt a nyelvvizsga, odaszaladtam az első ott dolgozóhoz akit láttam, aki - mint kiderült - a szálloda tulajdonosa volt, és mire mondtam neki, hogy mit keresek, elkezdett vicceskedni, hogy hogy besz.ptam...

Végül rendesek voltak a vizsgabiztosok, beengedtek, és hagytak tovább írni...

Mivel eléggé stresszes voltam, az első részt (reading, azaz olvasás) nagyon elrontottam, de végül átmentem :)

2.

Szintén az előző nyelvvizsga, csak a szóbeli része.

Akivel beszélgettem, hátradőlt, lehunyta a szemét, és hallgatta, hogy milyen okosakat mondok... Aztán már annyira lesz.rta az egészet, hogy egyik kérdést többször fel is tette :)

2014. márc. 21. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!