Anglián és Írországon kívül - Európán belül - hol lehet még munkát vállalni csak angol nyelvtudással?
A helyi nyelvet mindenhol nem árt tudni, mert az egy dolog, hogy a munkahelyeden elvagy vele, de lakást keresni, szerződést kötni, bankszámát nyitni, ilyen-olyan dolgokat ügyintézni már csak angolul nem fogsz tudni. A helyi magyarok meg segítőkészek mindenhol, elmondják hogy merre menj és mit csinálj, de senki sem fog téged pesztrálni és kísérgetni.
Csak angollal elég korlátozottak a lehetőségeid hacsak nem vagy valami olyan komoly szakember, hogy a kinti munkaadód a hátsód alá tesz mindent, a lakástól kezdve a munkavállaláshoz szükséges papírokig.
Gibraltárral kapcsolatosan meg pont segítettem már másoknak is komplett listával a helyi közvetítőcégekkel, nagyobb cégekkel, lakás árakkal, egyéb költségekkel, csak az bosszantott fel, hogy csak hajtogatod a magadét, hogy nem tengerentúl így meg úgy, de azt már nem írtad volna le, hogy 1 napnál messzebb nem akarsz autózni. Amúgy meg 1 napi autóúton belül nem nagyon van olyan lehetőséged, hogy csak angollal találj munkát.
Ok. Akkor, ha az nem volt egyértelmű, hogy mit érthetek közelebbi helyeknek bocsánatot kérnek, amellett, hogy privibe erre is kitértem példákban.
Feltételeztem, hogy érthető, mivel Angliába/Londonba is végül is busszal is max. egy nap az út, csak oda pont nem vágyok.
Ha tudsz segíteni, akkor priviben folytatnám veled.
Szerintem ne offold tovább a topikot.
Pláne atéren, h ki-mit értett félre, és miért.
Ja és igen, lehülyéztelek, minek után feltételezni merted, h betettem egy wiki linket, ahol ott a térkép is és csak azt nem néztem meg, és sőt tán még térképet értelmezni se bírok, csak mert a linket meg se nézted. Deha nem teszek linket be, azért feltételezhetnél már annyit az emberekről, hogy ismerik a földrajzot. Témát lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!