Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Anglián és Írországon kívül -...

Anglián és Írországon kívül - Európán belül - hol lehet még munkát vállalni csak angol nyelvtudással?

Figyelt kérdés
Tudom, ahol második nyelvként is használják ott lehet, de személyes tapasztalatok érdekelnének inkább.

2014. márc. 18. 17:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A tenger túli előtt azt is írtam, h közelebbi helyre/helyekre gondoltam. Neked nincs messze, nekem az már messze van, fogd fel. Fő kérdésbe lehet nem fejtettem ki, de kommentbe igen, és privátba is. Az érthetetlenség úgy látszik határtalan.
2014. márc. 19. 18:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Oké, 3043 km. autópályán neked sok. Akkor hány kilométeres körzeten belül szeretnéd?
2014. márc. 19. 18:05
 13/20 A kérdező kommentje:
Öcsém, te is írtad, h 3 napos út kocsival, írtam neked privibe is, h mely területek érdekelnek, de ha ennyire szájba kell rágni, akkor max. egy napos utazási idők érdekelnek és kocsival.
2014. márc. 19. 18:14
 14/20 A kérdező kommentje:
De amúgy te most lejáratni akarsz, vagy válaszolni/segíteni a tapasztalataiddal stb.?
2014. márc. 19. 18:27
 15/20 anonim ***** válasza:

A helyi nyelvet mindenhol nem árt tudni, mert az egy dolog, hogy a munkahelyeden elvagy vele, de lakást keresni, szerződést kötni, bankszámát nyitni, ilyen-olyan dolgokat ügyintézni már csak angolul nem fogsz tudni. A helyi magyarok meg segítőkészek mindenhol, elmondják hogy merre menj és mit csinálj, de senki sem fog téged pesztrálni és kísérgetni.

Csak angollal elég korlátozottak a lehetőségeid hacsak nem vagy valami olyan komoly szakember, hogy a kinti munkaadód a hátsód alá tesz mindent, a lakástól kezdve a munkavállaláshoz szükséges papírokig.

Gibraltárral kapcsolatosan meg pont segítettem már másoknak is komplett listával a helyi közvetítőcégekkel, nagyobb cégekkel, lakás árakkal, egyéb költségekkel, csak az bosszantott fel, hogy csak hajtogatod a magadét, hogy nem tengerentúl így meg úgy, de azt már nem írtad volna le, hogy 1 napnál messzebb nem akarsz autózni. Amúgy meg 1 napi autóúton belül nem nagyon van olyan lehetőséged, hogy csak angollal találj munkát.

2014. márc. 19. 18:58
 16/20 A kérdező kommentje:

Ok. Akkor, ha az nem volt egyértelmű, hogy mit érthetek közelebbi helyeknek bocsánatot kérnek, amellett, hogy privibe erre is kitértem példákban.

Feltételeztem, hogy érthető, mivel Angliába/Londonba is végül is busszal is max. egy nap az út, csak oda pont nem vágyok.

Ha tudsz segíteni, akkor priviben folytatnám veled.

2014. márc. 19. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
A lehülyézésed miatt már tiltottalak korábban, nem tudsz privátot küldeni. Más hozzád közeli országgal kapcsolatosan (pl. Ausztria, Németország) meg úgysem tudok segíteni, mert se németül nem tudok, se helyi ismereteim nincsenek.
2014. márc. 19. 19:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Ennyit a lejáratási szándékról. :D :P
2014. márc. 19. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Most mégis mit vársz tőlem? Neked messze van, nem érdekel, ezt legalább megmondtad végre egyértelműen. A többi országot nem ismerem, csak a face-en a külföldi magyarok mindenféle csoportjában látom a hozzászólásokat, hogy a helyi nyelv ismerete nélkül nagyon nehéz boldogulni. Amit osztrák és német hirdetéseket tesznek fel, ahhoz 99,999%-ban kell a német, amihez nem kell az viszont olyan munka is....aprópénzért gályameló.
2014. márc. 19. 19:35
 20/20 A kérdező kommentje:

Szerintem ne offold tovább a topikot.

Pláne atéren, h ki-mit értett félre, és miért.

Ja és igen, lehülyéztelek, minek után feltételezni merted, h betettem egy wiki linket, ahol ott a térkép is és csak azt nem néztem meg, és sőt tán még térképet értelmezni se bírok, csak mert a linket meg se nézted. Deha nem teszek linket be, azért feltételezhetnél már annyit az emberekről, hogy ismerik a földrajzot. Témát lezártam.

2014. márc. 19. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!