Hogy hívtátok: tetrisz vagy gémboj? (Már aki emlékszik még rá. )
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 14:24
1/9 anonim válasza:
mármint mit? ez 2 teljesen különböző dolog
2/9 anonim válasza:
Két teljesen különböző dologról kérdezel, és még csak nem is írtad le jól.
3/9 anonim válasza:
Gameboy vagy Tetris. Emlékszem mindkettőre (az írásmódjára is:)), de azt nem tudjuk kitalálni, hogy mire gondolsz. A tetris az , amelyikben a kis kockák potyogtak lentről és vízszintes sorokat kellett kirakni.
4/9 anonim válasza:
nemtudom én a tetris-t imerem
és tetrisnek hívtuk:)
5/9 A kérdező kommentje:
az írásmódról: A tetrist fonetikusan is szoktuk írni, és akkor már a Gameboynál is ezt használtam.
De nem is ez a lényeg. Arra a kis műanyag kézi készülékre gondoltam, amivel különböző egyszerű dolgokat (legtöbbször tetrist) lehetett játszani. Egyesek éppen ezért nemes egyszerűséggel tetrisnek hívták, de használtuk rá a gameboy elnevezést is.
Remélem, így már érthető!
2009. dec. 6. 17:54
7/9 anonim válasza:
Azt tetrisznek szoktuk hívni. A gameboy az olyan, amibe játékkazettákat is lehet rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!