Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van ez németül?

Hogy van ez németül?

Figyelt kérdés

Van egy nyereményjáték és nagyon szeretnék nyerni. Ehhez csak egy kérdésre kell válaszolnom: Wie oft ist XY im Videoclip aus dem aktuellen Album zu sehen? A kérdést azért írtam le, mert nem biztos, hogy jól értelmezem, ha nem, valaki talán ki tud javítani, de szerintem az, hogy hányszor látható XY az aktuális album videoklipjében. Ebben az esetben ezt szeretném válaszolni, szóval ezt kéne németre fordítani:

"Én 29x találtam meg XY-t a videoklipben, magunkat pedig 7x. Ez meglehetősen nehéz feladat volt, mert nem tudom, hogyha XY közvetlenül egymás után két képkockán is szerepel, az egynek vagy kettőnek számít. Szerintem a megoldás 29."

2014. jan. 22. 16:53
 1/1 anonim válasza:

Ich habe XY neunundzwanzigmal im Video gefunden.Und uns doch siebenmal.Das war ganz schwere Aufgabe, denn ich weiß nicht, wenn XY nacheinander zweite Einzelbild vorkommt, gelt das als ein oder zwei.Meiner Meinung nach ist die Lösung 29.

Remélem segítettem.Nem hiszem, hogy hibátlan, de szerintem érthető.

2014. jan. 23. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!