Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Írnom kell holnapra egy angol...

Írnom kell holnapra egy angol fogalmazást és nem tudom hogy kezdjek neki. A karácsonyomról kell írnom de hogy?

Figyelt kérdés

Ezt a vázlatot adták meg hogy ezeket kell beleírni és egy nagy füzetbe egy fél oldalt szeretnék legalább írni.

Christma/ Xmas

-DATE:- season day:°Christmas Eve

°Christmas Day

°Boxing Day

-Weather

-EVENT- The birth of Jesus

!!!! peace,love(szeretet),friendship,

-activities-Xmas cards/ e-mails, text messages,

decoration (strings of lights)

(ornament)

- !!!!! Xmas tree : °real

°plastic

-PRESENT

-CHURCH-midnught mass-meals

2014. jan. 7. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:

I'm glad. It's Christmas Day. Santa Claus came to the town and my room. I'm not glad. It's Boxing Day… That piece (or peace) of shit put his feet to my clean room and is in a drunk state. Bad Weather in the streets and in my brain too. I'm gonna kill that bastard who wears red jacket and white beard. I did it. I'm digging a big hole in the courtyard of the CHURCH and put the body into. I will my own decoration (strings of lights) top of the grave. That's my PRESENT.

EVIL LAUGH :-D

2014. jan. 15. 00:46
 2/4 A kérdező kommentje:
és ez hogy van magyarul? :D
2014. jan. 15. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első ezt írta :O :/

"Boldog vagyok. Karácsony van. Miku jön a városba és a szobámba. Nem vagyok boldog/ nem örülök. Ez bokszolás-nap. Ez a része (vagy béke) a sz*rnak beteszi a lábait a tiszta szobámba, ittas állapotban. Rossz az időjárás az utcán és az agyamban is. Ki fogom nyírni azt a gazembert, aki piros dzsekit és fehér szakállat visel. Megtettem. Ások egy nagy lyukat a templom udvarán, és beleteszem a testet. Dekorációként fényes húrokat rakok a sír tetejére. Ez a jelenem.

Ördögi nevetés :-D"

2014. jan. 15. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy a boxing, az a gyanúm, csomagolást is jelent:):):) Bedobozolják az ajándékokat:D:D:D
2014. jan. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!