Mi az a "mohi"?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van egy kissé dilis angoltanárom,aki folyton valamilyen mohi törvény magyaráz,meg folyamatosan azt mondja,hogy "mohi,mohi,mohi!!!" Anyukám,aki tud angolul,ő sem tudja mi az. Egyátalán létezik ilyen? Vagy ez valamiféle rövidítés?#angol #mohi
2014. jan. 4. 19:42
1/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudjátok mi az,akkor azt is írjátok meg,legalább többen leszünk,akik azt mondják ilyen nincsen.
2014. jan. 4. 19:44
2/7 anonim 

válasza:

NEM TOM
Valami atomerőmű van Mohinál,e-mellé társítottak valami törvényt
4/7 A kérdező kommentje:
Nem válaszol,eltér a tárgytól.
2014. jan. 4. 22:14
5/7 anonim 

válasza:

Hát ha eltér a tárgytól akkor szerintem ő se tudja szóval tényleg elég dilid a tanár:"DDDD
TUTI, hogy SEMMIT nem jelent!;)
6/7 A kérdező kommentje:
Rágugliztam és az jött ki,hogy egy Szlovák falu. Kinyomtattam és majd holnap megmutatom neki :P
2014. jan. 5. 11:51
7/7 anonim 

válasza:

Az a tanár egy őrült ha ilyeneket mond.Am én tényleg ismerem és nagyo,nagyon,nagyon hülye.És ez még csak az enyhe kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!