Erős középfokú angol tudással megérné kimenni íroszágba 2-3 hónapra (többi lennt)?
Figyelt kérdés
Az angol tudásom erős középfokú, és most adódott egy lehetőség hogy kimenjek egész nyárra (a szóbeli érettségik után pár nappal)egy rokonomhoz írországba. Ő több mint 10 éve dolgozik ott és mondta hogy kimehetek hozzá, ha akarok. Szerintetek érdemes lenne nyelvtudás szempontjából? Mennyit feljődne az angolom? Előre is köszi a válaszokat. :)2013. dec. 24. 04:07
1/5 anonim válasza:
menj ki! ilyen tudassal mindenkepp megeri. Ha pedig hazajossz valszleg le fogsz tudni nyelvvizsgazni(mar ha nincs)
2/5 anonim válasza:
Ilyen lehetőséget kár lenne kihagyni, sokat segít.
De ne lepődj meg és ne érezd rosszul magad, ha esetleg az elején nem értenél semmit. Az írek mocsok rondán beszélik az angolt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezekszerint mindenképp érdemes. :)
Az első válaszolónak: A nyelvvizsgám már március óta megvan (84%) sőt előrehozottan érettségiztem is köszépszinten (95%), már csak egy emelt érettségi van hátra május - júniusban. :)
2013. dec. 24. 13:20
5/5 TejfölJóska válasza:
Én nem úgy mondanám, hogy mocsok rondán beszélik az angolt. Sőt! A fellengzős, affektáló, tipikus angol kiejtést sokkal kevésbé bírom mint az írek elferdített, kissé "parasztos" angolját. Ugyanakkor az tény, hogy elsőre nem sokat érteni belőle. De ebbe belejön az ember. Szóval: én ki nem hagynám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!