Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki letudná nekem fordítani...

Valaki letudná nekem fordítani spanyolra?

Figyelt kérdés
Itt a mondat: Este, ha hazamegyünk, taxit kell hívni, mert a buszok már nem járnak.
2013. nov. 3. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Van 1 nagyon jó barátom, elküldöm neki üzenetben, amint megírja a választ ide bemásolom! :) Remélem tudni fogja! :)
2013. nov. 3. 13:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm előre is:)
2013. nov. 3. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdezhetek valamit? (első vagyok) Te most erre azért vagy kíváncsi, mert érdekel a spanyol, vagy csak úgy, hogy hogy is hangzik ez spanyolul? :) Jah ha esetleg japán is érdekel akkor tőlem kérdezhetsz, de ne ilyen kaliberűket mert nagyon alapon vagyok! :)
2013. nov. 3. 13:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát spanyolt tanulok, és az a házi hogy mondatokat kell lefordítani..és ennek a mondatnak a végét nem igazán tudom:D és nem akartam a google fordítót használni. Te meg japánt tanulsz?:)
2013. nov. 3. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, de csak neten! Ettől nem leszek perfekt japán, de olyan alapszintű tusással ruház fel, hogyha kimennék, akkor el tudnék helyezkedni valahol amíg meg nem tanulom a nyelvet! :)
2013. nov. 3. 13:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Jah, értem :) a japán az nem hangzik olyan viccesen?:) valamit leírhatnál magadtól amit tudsz:)
2013. nov. 3. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Por la noche al llegar a casa, tenemos de llamar un taxi, porque los autobuses ya no andan( a esa hora).
2013. nov. 3. 19:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. nov. 3. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez, hibás!!!
2013. nov. 5. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyrészt neked egy kétszavas magyar mondatot nem sikerült helyesen leírni. Másrészt talán többet segítenél a kérdezőnek, ha leírnád, hogy miben hibás a mondatom, ha az valóban az. Féleszű-.-
2013. nov. 5. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!