Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Japán felsőfokúval hol tudnék...

Japán felsőfokúval hol tudnék munkát keresni?

Figyelt kérdés
Akár Budapesten, akár vidéken elég alkalmazkodó vagyok.

2013. okt. 29. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Japán konyhán? :D
2013. okt. 29. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem itthon annak nincs nagy piaca... Tolmácsként persze biztosan, de ahhoz nem elég a sima felsőfokú.
2013. okt. 29. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Magyarországi japán nagykövetség például.
2013. okt. 29. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagykövetnek nem csak japán nyelvtudás kell.

Pl. ELTE nemzetközi tanulmányokon tolonganak a 2-3 felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezők - nyilván vannak akik japánul is tudnak, mellé még szakirányú diplomájuk is van, mégse lesz mindenki nagykövetségei dolgozó.

Japán cégeknél esetleg lehet próbálkozni, hátha bejön nekik, ha tudsz japánul és valamilyen irodai munkára alkalmaznak, de ide is valami szakma kellene, csak nyelvvel max. fordítani tudsz. Esetleg egy szakmai nyelvvizsga is jól jönne.

2013. okt. 29. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Ha meg is van mögötte a tudás, csinálj céget, és vállalj tanítást. tutira lenne rá kereslet. Hirdesd magad a neten animés honlapokon. Aztán ha ez megvan, utalj nekem részesedést. :D Vicceltem. :D

Egyébként profession.hu, még ott szoktak néha különleges nyelvtudást igénylő hirdetések lenni.

2013. okt. 30. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet?
2015. jan. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!