Fontos! Miről beszélnek a videó elején?
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a basszusgitáros és az énekes között milyen beszélgetés folyik a videó elején. Tudok angolul, csak nem tudom kivenni, miről beszélnek.
Aki tud, segítsen! Köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=INDf4HDfOJw
Igen, arra. :D Nem tudtam pontosan mióta játsszák, a Woodstockhoz viszonyítva mondtam több mint tizet, de azt tudom, hogy már előtte is játszották.
De reméltem amúgy, hogy valami teljesen újat kapunk, de annyira kiszámítható volt, hogy a Thieves lesz. :D
Wesley mondta:
"Nagyon élő és valahogy vad jellege van a daloknak."
"Azt hiszem, hogy egy kicsit több játékosság, több merészség jellemzi, kicsit kevesebb a pop, a megszerkesztett dolog a dalokban. Nem akarom azt mondani, hogy fiatalosabb, de egy kicsit lazább, zenei szempontból. Olyan nemtörődöm jellegű lesz, nem agyaltuk túl, hogy mit is csinálunk."
Olvastam olyat, hogy elvileg olyasmi lesz, tehát ilyen 3$BY-t idéző stílus, mint a Thieves. De a Ready 2 Go és a Lightz kissé eltér ettől. A Lightz nem is biztos, hogy rákerül, ki sincs adva hivatalosan.
Szerinted a TUTP2-t belevonják ebbe az albumba, vagy végleg el van felejtve?
Én kissé kiakadtam, mikor először hallottam, hogy ne már, ők is megváltoznak? De szerencsére nem. És azóta amúgy őszintén bevallom meg is tetszett az a szám, de nagyon nem Bizkites.
Nekem hibrid zenei ízlésem van.:D Mindent azért nem fogadok be, főleg ilyen lilvéjn és társait, az ilyen viva tv színvonalat nem tudom komolyan venni. Pedig réges-régen azon is mentek jók.
Néhány elektronikusat is szeretek, olyanokat, mint pl a Combichrist. http://www.youtube.com/watch?v=3z-xdM0-540 Itt 4:50-nél számodra is ismerős ember mászik ki az ágy alól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!