A Dekiru megvásárlása és tanulása után milyen szintre juthat el az ember?
Nem fogsz tudni elolvasni. De még a Dekiru 2-vel sem.
Az első könyvvel maximum a JLPT N4-es szintjéig jutsz el.
Van esetleg valami jó könyv, ami kifejezetten az olvasást tanítja?
Azzal van a legtöbb problémám :(
Jé, most látom, hogy a kérdezővel ugyanakkor írtam, így a következő kérdést még nem láttam akkor :)
Kifejezetten az olvasás? Milyen szinttől? N4-es nehézségi szinttől kezdve (azaz biztos az alatt is, de nekem olyan nincs) vannak már direkt az olvasást fejlesztő szöveggyűjtemények, kifejezetten a JLPT-re felkészítendő is. Magyar kiadásról sajnos nem tudok, de Japánban vannak. Magyarországon ilyesmi esetleg a budapesti Japán Alapítvány könyvtárában érhető el.
Köszönöm a válaszokat!
Kezdésnek lehet, hogy a Dekiru is jó lenne!
Én eddig leginkább csak magamtól tanultam a nyelvet, illetve több mint 10 éve animézek, és japán játékokkal is szeretek játszani! Így a hallás utáni megértéssel, és szókinccsel nem állok rosszul, az olvasás viszont már több problémát okoz!
A hiragana/katakanát sikerült elsajátítani, mert nem olyan nehezek, és egyszerűbb dolgokat el is tudok így olvasni / megérteni, a Kanjikkal viszont elég lassan, és nehezen haladok. Leginkább ezt szeretném valahogy fejleszteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!