Hol találok levelezőtársat?
A Facebook egy nemzetközi közösségi oldal, ott találhatsz csoportokat, és ott akár beszélgetni is lehet. :-) Én ajánlom, jobb anyanyelvűekkel beszélgetni és tőlük tanulni, mint tanártól. Nekem ez a tapasztalatom. A tanár se rossz, de ha valaki nem tud neked magyarul segíteni, akkor többet tanulsz, mert következtetsz, utánanézel, megjegyzed. :-)
Nekem pl. Izraelben laknak ismerőseim, egy nemzetközi versenyen találkoztunk, és ők is ott vannak a Facebookon, meg én is, és ott tudunk beszélni.
Igen, msn-en.
Ha gondolod vegyél fel:
juliet00@live.com
Köszönöm szépen!
Felvettelek! :)
minden országbol vannak :) olyan mint a magyar myvip, de itt nagyon közvetlenek ha beregisztrálsz azonnal fognak irni a profilodon található "faliujságodra" ha mást nem annyit hogy "hey what's up?:)" ha szimpi válaszolsz a faliujságján, vagy levelet irsz neki, esetleg msn cimet cseréltek :) beszélhetsz anyanyelvi angolokkal, illetve hozzánk hasonló, angolt második nyelvként tanulókkal :) nekem nagyon bejött;) sok sikert :) majd irj, hogy tetszik e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!