Milyen nyelvet tanulhatnék az angol mellett gazdasági szakmában?
Figyelt kérdés
Angolt már felső szinten tudok beszélni, de szeretnék mellé egy másikat is tanulni amit viszonylag jól beszélek. Mit tudnátok ajánlani? Németet tudom középszinten, de nagyon nem szeretem és ahelyett szeretnék mégis egy alternatívát találni. Spanyol / francia / orosz-ra gondoltam, bár nem tudom melyiket "egyszerűbb" megtanulni, esetleg melyiknek lehet több haszna. /Jelenleg még csak első évet végeztem egyetemen, tehát időm van rá/2013. júl. 27. 15:41
1/2 anonim válasza:
A három közül a spanyol a legkönnyebb, de az oroszok nagyon kezdenek "kitörni", szóval szerintem nem butaság azt tanulni. Ha gazdasági ügyekben vagy érdekelt, akkor a kínai sem lenne rossz.
2/2 anonim válasza:
sztem az orosz nyelvet válaszd mivel az már világnyelv és a francia is hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!