Vannak német nyelvű könyvek kezdőknek? 14/L
Szia!
Hát, én elmondom neked, hogy hogy csináltam. :) Van a Padlás kiadónak egy nagyon jó nyelvtan könyve, azt megvettem, és megtanultam a nyelvtani szabályokat. Utána megpróbáltam megtanulni mindent németül, amit csak megláttam. Kimegyek a konyhába, ott már van asztal, szék, hűtő, stb.; szóval így megtanultam minden általános, mindennapi kifejezést. Aztán megnéztem a nyelvvizsgatételeket, és azokból a témákból írtam pár oldalas fogalmazásokat. Majd beszélgettem németül, interneten keresztül is. Aztán mehet is a nyelvvizsga.
Az ilyen iskolás könyvekben én hatalmasat csalódtam, mert ami nekünk volt... Pluszban még nem is tanítottak minket németül normálisan. Az iskolából elmondom neked, hogy pár szón kívül semmit sem tanultam németül.
Szóval én vennék a helyedben egy ilyen Német nyelvtan című könyvet a Padlás kiadótól, meg vennék egy olyat, amiben így témakörönként vannak szavak, kifejezések. Meg egy jó nagy szótárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!