Angolban miért csak két szó (és ezeknek a variációi) alkalmas a káromkodásra? (fuck, shit) A magyar nyelv azért sokkal színesebb!
fuck, shit, ass, cunt, pussy, bitch, hoe, whore, dick, prick, fag, faggot, homo, lame, crackwhore, motherfucker, biyatch, pussyass nigga, sucker, lick my ass/dick/pussy, i will rape you, imma twist your neck, squeeze your heart, get a disease or heart attack you stupid lame bitch
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Az angolok is tudják ugyanúgy csavarni mint a magyarok. És te nem élsz kint, ebben biztos vagyok. Melyik részén laksz LA-nek? Ha gondolod, dobhatnánk egy talit. :)
Az angolban nem csak ez a két szó alkalmas káromkodásra. Sőt, igazából majd minden szót lehet káromkodásra használni. De te gondolom kifejezetten trágár szavakra gondoltál, amelyekben véleményem szerint a magyartól sokkal több van az angolban.
Ui.: Elég sz*r lehetett a buli... 2-kor zártak, de te kettő előtt épp a gyakorikérdéseken tettél fel kérdést...
Szép jó reggelt, 13-as, talizhatunk, ha kirepülsz miattam L.A.-be (mert te nem élsz itt, mivel azt írtad, hogy én nem élek "kint", hát L.A. annak "kint", aki nincs itt:) Címet majd csak akkor adnék, ha küldesz egy képet magadról, és nem fiú vagy, hanem egy csinos lány:)
Jól összegyűjtötted különben a ronda szavakat, de normál fehér ember azért ezeket nem nagyon használja, legfeljebb feketék körében lehet divat ilyeneket mondani. Velük meg nem nagyon szoktam beszélgetni, az én környékemen inkább mexikóiak laknak, ők tudnak jól káromkodni, de nem értek belőle egy szót sem. Tegnap este egyébként úgy merült fel a kérdés, hogy záráskor a sok piás mind a "fucking shit"-et mondogatta, ezért írtuk ezt be a haver telójáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!