Erős középfokú nyelvismerettel au-pair munka bevállalható szerintetek?
Érettségi után, nyáron pár hónapra szeretnék kimenni aupair-kedeni Angliába, csak egy kicsit tartok a nyelvtől.
Középfokú nyelvvizsgám és emelt előrehozott érettségim már megvan (bár tudom, hogy ott az ilyen papírok nem nagyon számítanak) és filmeket is csak angolul nézek, ha valamit nagyon nem értek akkor max szedek hozzá angol feliratot. Kb gördülékenyen el tudok beszélgetni hétköznapi témákról, de vannak olyanok is, amik már nehezebben mennek - bár ez nagyban függ a beszélgetőpartner akcentusától is.
Nem tudom bele merjek-e vágni, szerintetek ennyi elég lenne? Illetve miket nézegessek át/tanulgassak még a kiutazás előtt?
Volt egy kollégám, aki alig tudott németül, de kiment egy családhoz a kisgyerekre vigyázni. Azóta elég jól beszéli a nyelvet, és a nagy részét a gyerektől tanulta. :)
Szóval szerintem belevághatsz. Esetleg próbálj egy anyanyelvű ismerőst keresni neten, hogy skype-on tudjatok dumálni. Az sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!