Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angol levelező társ? Cserediák...

Angol levelező társ? Cserediák? A többi lent.

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok 8 éve tanulok angolul most egy olyan osztályba járok ahol heti 15 órába tanulom az angolt. Nagyon szertnék a valamit kezdeni a nyelvel is, gyakorolni meg ilyenek. Ezért szeretnék csere diák lenni,vagy akár egy levelező társat. Nagyon sokat kerestem a neten olyan gyereket aki szívesen eljönne hozzám vagy akár befogadna szerintem ez nagyon nagy lépés lenne a nyelvben.Mondanom se kell hogy nem találtam...ezért kérek mindenkit hogy aki tud valamilyen jó és biztonságos levelező oldalt az írjon.

A szüleim támogatják nagyon ezt az ötletet (anyagilag) is viszont azt szeretnék ha nem mennék messze vagyis a Európában merednék de legjobb lenne valami londoni családhoz bekerülni. Tudom hogy nem úgy működik hogy én most hopp elutazok valakihez hanem előtte levelezni,beszélgetni kell vele! Köszönöm hogy elolvastad és ha tudtok valami ilyesmi (biztonságos,angol) oldalt,embert azt nagyon nagyon megköszönném:) Thank you:)

2013. ápr. 13. 21:45
 1/4 A kérdező kommentje:
*cserediák,*maradnék
2013. ápr. 13. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Barátnőm itt talál partnereket magának. Sok jó fej van aki beszélgetne, vannak akik a magyart gyakorolnák és cserébe angolt "tanítanak". Sok sikert! :)

2013. ápr. 13. 21:59
 3/4 A kérdező kommentje:
jujj köszönöm:) még tudnátok mondani jó oldalakat:)
2013. ápr. 13. 22:23
 4/4 gekkó130403 válasza:
sharedtalk.com, penpeals(vagy vmi ilyesmi).com-ezekről hallottam. Az elsővel nem jártam sikerrel, de nem sokáig próbálkoztam. Sok, aki csajozni szeretne, főleg, ha olyan neved van, mint pl. kiss, úgyhogy regisztrációnál ne ilyet adj meg, akkor talán nagyobb szerencsével jársz.
2013. ápr. 14. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!