Tudnátok nekem ajánlani angol nyelvű, középszintű könyveket/regényeket?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 15:59
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, milyen könyvekre gondolsz, de például az Oxfordnak van az a rövidített olvasmányos sorozata, amiben különböző szintek vannak. Nekem nagyon sokat segített és élvezhetőek is. :) Van belőle rengeteg.
2/2 anonim válasza:
Én a szórakoztató irodalomból szoktam olvasni angol könyveket, amiknek ugye könnyű a nyelvezete az egyszerű fogalmazás miatt. Nem tudom fiú vagy, vagy lány, de én pl. az Eat Pray Love-ot fogom most elkezdeni, vagy pl. Marian Keyes könyvei esetleg. Érdemes olyat választani, amit ismersz már magyarul, vagy láttad filmen, így nem annyira zavar, ha nem érted 100%osan. Pl. A second wind (Életrevalók) unisex és sokan szerették a filmet is. Ha ezek még nem mennek, akkor Oxford sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!